Hvide Sande

Ugens korte nyheder fra Hvide Sande

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Hvide Sande.

Solo- og kirkesanger Trine Lynderup går travl tid i møde

Hun har altid været glad for at synge; hendes første publikum var køerne. Trine Lynderup giver koncert i Arken den 8. april.

LÆS MERE: Hun "assisterer" jævnligt ved brudgommens tale

Tre firmaer nomineret til prisen som Årets Iværksætter

Bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har fundet tre kandidater, der kan komme i betragtning som Årets Iværksætter 2019.

LÆS MERE: Erhvervsråd afslører Årets Iværksætter 28. marts

Knap 2000 sommerhuse hovedsageligt på Klitten skal i de kommende år sluttes til det offentlige kloaknet fremfor som nu at have et nedsivningsanlæg. Det er konsekvensen af den spildevandsplan, som et flertal i byrådet vedtog på tirsdagens møde. De to Venstre-medlemmer, Iver Enevoldsen og Svend Boye Thomsen, var imod med den begrundelse, at det er en urimelig udgift at pålægge sommerhus-ejerne i forhold til, hvor lidt det vil gavne udledningen i Ringkøbing Fjord.

Byrådsmedlem Iver Enevoldsen (V) får plads i Videnudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune. Han har før siddet i udvalget, og borgmester Hans Østergaard (V) betegnede ham på byrådsmødet som en "erfaren rotte". Byrådet var også enige om, at byrådsmedlem Lise Juhl Hansen (V), der sidder i udvalget, overtager formandsposten samt at lade Lennart Qvist træde ud af udvalget. 

Erhvervsnyt

Intet af berette

Nyt fra politiet

Intet af berette

Navnenyt

På Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling blev følgende ti mænd valgt til repræsentantskabet fremgår det af pengeinstituttets hjemmeside: Hejne Fomsgaard Andersen, Per Lykkegaard Christensen, Ole Kirkegård Erlandsen, Kim Jacobsen, Poul Søe Jeppesen, Poul Kjær Poulsgaard, Jørgen Kolle Sørensen, Thomas Sindberg Hansen, Kasper Lykke Kjeldsen og Lasse Vesterby.

Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddelte vanen tro priser til Årets Gjæwe Vestjyde, og den hæder tilfaldt ifølge bankens hjemmeside: Bodil Stubkjær Jensen, Lønborg, Henrik Bjerg, Stadil, Nikolaj Rørbæk de Place, Rækker Mølle, Bodil Schmidt, Kloster, Niels Kornberg, Ringkøbing, og Hans Christian Vad, Herborg.

Se billeder fra HVAK's gymnastikopvisning på vestnyt.dks facebookside.

LÆS OGSÅ: Ny salon laver smarte negle og extension øjenvipper.

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify