Hvide Sande

Troels Trier udstiller og giver koncert

Multikunstneren Troels Trier udstiller litografier på årets Art Hvide Sande - Kunst i Slusen.

Han debuterede som maler på den alternative Eksperimenterende Kunst Skoles sommerudstilling i 1961 og som sangskriver i 1969. Den 79-årige Troels Trier er også sanger, skuespiller, entertainer, forfatter keramiker, billedkunstner – kort sagt multikunstner.

De seneste år er han vendt tilbage til maleriet og har udstillet adskillige steder over hele landet. Og når Kunst i Slusen den 4. til og med den 16. august åbner dørene til manøvregangen under slusen, kan besøgende opleve hans litografiske værker.

Solokoncert

Om aftenen på åbningsdagen kan interesserede desuden høre en solokoncert med multikunstneren i Hvide Sande Sports Fiskercenter på åbningsdagen. Han præsenterer sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels Bodegashow. Billetter købes ved at kontakte destinationsmanager Lei Iben Raunow Andersen på lei@hkt.dk

Lokale kunstnere

To lokale kunstnere udstiller også manøvregangen. Olav Martinsen fra Velling vil vise nogle af sine malerier, der er inspireret af natur, fugle og Vestjylland.

Otto Pilgaard, Ringkøbing, udstiller sine populære, raku-brændte keramik-klovne. Han har holdt pause med fremstillingen af dem nogle år – til ærgelse for mange – men har nu taget klovnene op igen. Han viser desuden andre ting i keramik. Otto Pilgaard modtog i 2018 Ringkøbing-Skjern Kommunes kulturpris for at være ophavsmand til og i flere år arrangør af International Træskulpturfestival i Ringkøbing.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify