Hvide Sande

Støt Brysterne-løbet leder efter mænd

Sponsorløbet Støt Brysterne lørdag den 5. oktober klokken 11-12 er åben for tilmelding. Løbet er forbeholdt mænd og drenge.

"Der er plads til flere, og vi vil gerne have flere med, både voksne, børn og unge," siger Vera Kristensen, formand for Kræftens Bekæmpelse Holmsland Lokalforening, der står bag Lyserød Lørdag med Støt Brysterne-sponsorløbet i Hvide Sande.

Løbet foregår lørdag den 5. oktober klokken 11-12 på en flot pyntet strækning ved fiskeauktionshallen.

Det er helt op til deltagerne, om de vil løbe eller gå – eller køres i klap- eller barnevogn. Der er nemlig ingen aldersgrænse – eneste krav er, at løbet kun er for drenge og mænd. Det vil sige, det er før set, at en hanhund har fået sponsorer og deltaget i løbet...

Cirka 2,5 millioner kroner

For det er det, det handler om: at få løbet så mange penge ind til forskningen i brystkræft som muligt. Og det er Hvide Sande god til - så god, at det er noget, der både bliver bemærket og talt om på Kræftens Bekæmpelses gange i København. I år kommer Jesper Fisker, direktør for Kræftens Bekæmpelse, for at se, hvordan det går for sig.

Kræftens Bekæmpelse Holmsland Lokalforening har på ti år sendt ikke mindre end omkring 2,5 millioner kroner til landsforeningen.

Løbet afvikles i år for 11. gang, og tiden er inde til at melde sig til. Der er skrevet ud til sidste års 60 deltagere fra Hvide Sande, Ringkøbing, og hvor de ellers kommer fra.

Nye interesserede deltagere skal blot sende en mail til brysthvidesande@gmail.com, så får de et tilmeldingsskema retur. Det er også muligt at tilmelde sig hos formand Vera Kristensen på telefon 6162 0588. Prisen for at deltage er 100 kroner, til gengæld får deltagerne en t-shirt samt rødspætter og fiskefrikadeller i auktionshallen.

Mad og musik

Lyserød Lørdag Støt Brysterne betyder, at Hvide Sande er klædt i lyserødt i butikker, på rækværket over slusen med lyserøde balloner og ditto løbere – tilsat musik af JP Sound.

Mange venner, bekendte og andre interesserede møder op for at følge sponsorløbet og efterfølgende få sulten stillet i fiskeauktionshallen, hvor der serveres ny-stegte fiskefrikadeller og rødspætter, ligesom man under og efter løbet kan forsøge sit held i tombolaen til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify