Hvide Sande

Spisestedet i Hvide Sande vender tilbage til rødderne

Det bliver mad, som da Mary og Arne Søegaard etablerede stedet, der kommer på det nye menu-kort.

Retro er in mange steder og hos mange mennesker. Der er også noget retro og tilbage til rødderne over menukortet, når Spisestedet byder gæster indenfor igen fra den 4. marts.

Kortet kommer nemlig til at rumme retter, som da Mary og Arne Søegaard huserede i Hvide Sande Røgeri og åbnede spisestedet - pandestegte rødspætter, stjerneskud og fiskefileter med pomfritter.

Selvfølgelig beholder Spisestedet også sin populære fiskebuffet, der samtidig får tilføjet varierende kødretter samt is.

"Så der også bliver noget for dem, der ikke spiser fisk. Vi har ind imellem oplevet et selskab på otte-ti personer, hvor en af dem ikke spiser fisk. Hvis vi kun har fisk, vil de gå igen," siger Anette Søegaard, leder af Spisestedet.

Opvågning

Ændringen af Spisestedet skyldes, at køkkenchefen har sagt op efter syv år. Selv om personalet er dygtigt, skal der være en til at stå for køkkenet, og det er ikke lykkedes at skaffe en kok - vi har samme problemer med det, ligesom mange andre i området, understreger hun.

Det endte med, at hele Spisestedets koncept kom op til revision.

"Det var et spark i røven, der fik os til at se på, hvad gør vi, og hvad gør vi ikke - og hvorfor gør vi, som vi gør," siger Anette Søegaard.

Traditioner

"Vi har 50 års jubilæum i år og besluttede, at vi vil tilbage til de gamle traditioner for 50 år siden. Vi tror, at det er løsningen for Hvide Sande Røgeris Spisestedet, så der også er et spisested ved Hvide Sande Røgeri om 50 år," siger hun.

Spisestedet har 150 pladser, når det åbner den 4. marts klokken 12, har det åbent dagligt til og med efterårsferien og derefter lukket indtil Palmesøndag i 2020.

"Med den omsætning i Spisestedet og det personale, vi skal have på, går det ikke op økonomisk at holde åbent om vinteren," forklarer Anette Søegaard.

Nødvendigt valg

Hun håber, at kunderne vil tage godt imod ændringerne i Spisestedet.

"Med den situation vi er havnet i, vælger vi at gøre det her, og vi er nødt til at tro på det, for vi har nu en gang det personale vi har. Om det er det rigtige at gøre, kan jeg fortælle om et år," siger hun.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2019 Cookiepolitik / Udviklet af Optify