Hvide Sande

Hunde kan blive forkælet i hele november

Hvide Sande og Søndervig sætter fokus på menneskets bedste ven, hunden, i en måned.

Søndervig har haft succes med at arrangere "Hundens uge". Men i år bliver ugen udvidet og forlænget til en hel måned, oplyser Lei Iben Raunow Andersen, destinationsmanager i Holmsland Klit Turistforening.

Feriehusudlejnings-bureauerne Esmark, Danwest, Westerland og Feriepartner byder således deres gæster med hunde velkommen med en hunde-goodiebag. 

Dyrecentre, -handler og hundesaloner i området har bakket op økonomisk for at gøre måneden så fornøjelig for hunden og dens ejere.

Holmsland Klit Turistforening har desuden arrangeret, at fotoshootings af hunde – med mulighed for, at hundeejeren enten at købe billedet eller få det leveret i en tegnet udgave.

Billedet tages der, hvor ejerne ønsker det – onsdage står fotografen ved Beach Bowl i Søndervig og torsdage ved Café Marina i Hvide Sande i tidsrummet klokken 13-15.

Desuden arrangerer Jyllandsakvariet natursafari – selvfølgelig med hunden i centrum. Hver tirsdag i november køres hunde og deres ejere i special-indrettet bus med god plads til hunde fra Hvide Sande til fjord, strand og skov – Baggers Dæmning, stranden i Søndervig og hundeskoven ved Husby Klitplantage. Med på turen er en guide, der har lege med og viser, hvordan naturens kan bruges til at aktivere hunden på en sjov og naturlig måde.

Billetter til det arrangement kan købes på Jyllandsakvariets hjemmeside.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify