Hvide Sande

Søren Thuesen deltager i kommandohejsning

Sømandsmissionens skibe, "Bethel" og "Duen" stævner ud fra Hvide Sande den 1. april.

Sømandsmissionær Søren Thuesen, der er født og opvokset i Hvide Sande, medvirker, når missionen mandag den 1. april holder kommandohejsning for sine to skibe, "Bethel" og "Duen", søndag den 1. april.

Arrangementet indledes klokken 17 i Klittens Menighedshus, hvor Søren Thuesen og flere af hans kolleger medvirker. Klokken 18.45 går turen ned til "Bethel" og "Duen", der ligger ved kammerslusen, hvor der vil være andagt og velsignelse ved tidligere sognepræst, Thomas Kristensen, Hvide Sande, samt flaghejsning og kaffe, inden de to skibe klokken 20 stævner ud fra havnen i Hvide Sande.

Når skibene, der sejles af frivillige, ligger i havn holder de åbent dagligt og har altid kaffe på kanden, og der vil altid være en sømandsmissionær med rundt, som har tid og ro til at snakke med fiskere, sømænd og andre, der har brug for en at tale med, skriver Sømandsmissionen i en pressemeddelelse.

Sømandsmissionen købte "Bethel", der har en fortid i Søværnet, i 2007,  skibet kan sejle til havne i hele Danmark. "Duen", der har været erhvervsfartøj, ejes også af sømandsmissionen; det vil i år sejle rundt ved Sjælland.

Kommandohejsningen er åben for alle, der har lyst til at deltage.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify