Hvide Sande

Kystlivredderne lukker i næste uge

Tryg Fonden Kystlivredning pakker sammen og fjerner livreddertårnet onsdag den 21. august.

Børn og unge er begyndt i børnehave og skole, og de voksne er vendt tilbage til arbejdet efter sommerferien.

Det betyder langt færre gæster på stranden og dermed meget mindre at lave for kystlivredderne i Søndervig og på Hvide Sande Sydstrand.

"Vi kan tydeligt se, at antallet af strandgæster falder markant, når skolerne begynder efter sommerferien, og det har vi indrettet vores sæson efter. Men man kan stadig nå at tage en svømmetur under opsyn af livredderne i den kommende uge, og det håber vi, at mange vil gøre," siger René Højer, programchef i Tryg Fonden i en pressemeddelelse og tilføjer:. Børnehaver og skoleklasser er også velkomne til at komme en tur ned på stranden, så fortæller livredderne gerne om de fem baderåd og om, hvordan man passer på sig selv og hinanden på stranden."

Folk passer på

Ifølge Michael Iwersen, uddannelsesleder i Tryg Fonden Kystlivredning, oplever kystlivredningen generelt, at folk passer godt på, når de bader. Og livredderne har hele sommeren mødt mange mennesker på strandene og talt med den om badesikkerhed og forholdsregler, når man bader.

Aktionstal uge 32

På Hvide Systrand havde livredderne følgende aktioner: 0 livreddende, 6 førstehjælp, 8 forebyggende, 87 oplysende indsatser.

I Søndervig var tallet: 0 livreddende, 2 førstehjælp, 45 forebyggende, 161 oplysende indsatser.

På landsplan: 0 livreddende, 112 førstehjælp, 365 forebyggende og 4.758 oplysende indsatser.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify