Hvide Sande

Lokal attraktion tiltrækker turister

Seaside Safari & Shop på Mamrelund 1A i Hvide Sande byder på spændende bådsafari på Ringkøbing Fjord, lærerige havnerundfarter og en lille souvenirbutik der sælger alt fra tøj og bamser til tørret fisk og plakater.

Hvide Sandes nye, populære turistattraktion, Seaside Safari & Shop, er faktisk en lillebror til en lignende virksomhed i Thyborøn, der har samme koncept, men i Thyborøn kan man bare også komme på sælsafari i Limfjorden. Begge virksomheder er en del af Jyllandsakvariet.

”Hvide Sande er et fantastik sted. Området byder på enormt mange spændende ting og et fantastik naturliv. Men det er også fordi der er mange turister her ved vestkysten." fortæller medarbejder, Anika. 

Ravsafari med ravgaranti

Vil du gerne have fingrene i nordens guld, men er du i tvivl om hvordan og hvorledes? Så tag med en af Seaside Safari & Shops guider på rov efter de eftertragtede skatte, hvor du vil blive guidet til, hvordan og hvor du finder rav langs Hvide Sandes flotte kyststrækning.

Havnerundfart i Hvide Sande Havn

Der er altid liv på havnen i Hvide Sande. Men vil du gerne opleve havnen på en helt anden måde end inde fra land? Så er det en af Seaside Safari & Shops havnerundfarter, der står på programmet. Det koster 150,- for en havnerundfart i Hvide Sande Havn. Turen tager omkring en time.

”Man bliver sat i en båd, med redningsvest selvfølgelig, der sejler rundt i det store havnebassin. Herfra fortæller en guide, hvad der foregår på haven og hvad de forskellige både bruges til.” lyder det fra en smilende Anika, der er at finde bag disken i souvenirbutikken på Mamrelund 1A.

Bådsafari på Ringkøbing Fjord

Oplev Ringkøbing Fjord på den eneste rigtigste måde – i en båd på vandet. Seaside Safari & Shop tilbyder en naturskøn safaritur på fjorden. Tag med ud og oplev vraget af det fly, der styrtede ned i Ringkøbing Fjord tilbage i år 1943. Den attraktive tur koster også 150.- og tager også omkring en lille time, så der er én safaritur i timen.

Ikke til gyngende underlag?

Udover de mange turistattraktioner de står for, kan man også komme med en traktorbus rundt i Hvide Sande. Det foregår på den måde, at en guide kører byen tynd med turister i vognen bag i. Traktorbussen han fx opleves på Æ Tyskerhavn, ved stranden og mange andre steder i byen

Seaside Shoppen

I Seaside Safari & Shops butik kan man finde lækre produkter fx hele Hvide Sande-kollektionen af krus, tasker, trøjer, huer og plakater fra Hjemhavn. Men kan også købe ravsmykker, tørret fiske-snacks bløde bamser og meget, meget mere.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify