Hvide Sande

Ringkøbing Fjord er på europæisk surfspot-liste

Ringkøbing Fjord er på listen over Europas 20 bedste surfspots til kite-surfing. Og den eneste i Danmark.

Kite-surfer du, er det måske en god idé at tage til Ringkøbing Fjord. Den internationale adventure net-portal AWE360.com har lavet en hitliste over de 20 bedste surfspots, når det gælder kite-surf – og her er Ringkøbing Fjord med.

Den er samtidig landets bedste sted at kite-surfe, i hvert fald er Ringkøbing Fjord det eneste danske sted, der er med på listen – og et af to steder i Norden. Det andet er Habo Ljung i Sverige.

Fortsat udvikling

"Det siger noget om, hvor megen opmærksomhed vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune får rundt omkring i verden i de her år. Blandt andet Waterz Festivalen er med til at rette fokus på området som destination – uden for konkurrencen i september," siger Katrine Kock Frandsen, projektleder for Waterz, og tilføjer:

"Der er ingen tvivl om, at hvis vi fortsat investerer og udvikler klogt i vandsport, vil udviklingen forstærkes og trække endnu flere surfgæster til kommunen – både i og uden for sæsonen."

DM i kite-board

Hun og resten af teamet, der stabler Waterz på benene, er i fuld gang med at lægge sidste hånd på programmet til Waterz, der afvikles i Hvide Sande den 5.-7. september.

På programmet står blandt andet DM i kite-board, som for andet år i træk afvikles i Hvide Sande, fremgår det af en pressemeddelelse fra Waterz.

De første deltagere har meldt sig til arrangementet, og det er lidt usædvanligt.

"Traditionelt tilmelder folk sig først fra lige efter sommerferien og helt frem til festivalen. Der snakkes meget om Waterz i det europæiske vandsportsmiljø – det er rigtig godt, for det er også der, vi skal hente vores deltagere," siger Katrine Kock Frandsen.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify