Hvide Sande

Kokke kreerer retter med Hvide Sande Rejen

Rejefestivalen i Hvide Sande trækker hundredevis af mennesker.

Den kendte tv-kok, Claus Holm, kokke fra foreningen Young Chefs Club samt en kok fra Restaurant Sandgården i Søndervig og Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande giver fredag den 26. juli deres bud på anderledes retter med Hvide Sande Rejen, også kaldet hesterejen.

De disker også op med smagsprøver til de mennesker, som lægger vejen forbi området uden for Nordsø Fisk og Mylius Erichsens Bryghus, hvor arrangementet foregår.

"Vi andre tænker rejecocktail eller rejemad, men kokkene laver nogle andre og spændende retter," fortæller arrangør Katrine Kock Frandsen, indehaver af Virkekraft.

Interesserede får allerede fredag den 19. juli mulighed for de traditionelle smagsprøver med rejer, for rejefestivalen strækker sig nemlig over to lørdage, begge gange klokken 12-15.

Hvis det regner er der også råd for det, så bliver der enten sat et telt op eller arrangementet rykkes ind i et lokale, lover Katrine Kock Frandsen.

"Det skal nok blive en god oplevelse, selv om det regner," understreger hun.

Det er rejefiskere i Hvide Sande, der har taget initiativ til Hvide Sande Rejefestival med det formål at udbrede kendskabet til Hvide Sande Rejen.

 

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2019 Cookiepolitik / Udviklet af Optify