Hvide Sande

Peter Viskinde viser malerier og giver koncert i Lyngvig Fyr

Musikeren Peter Viskinde har selv ønsket at spille i Lyngvig Fyr.

Peter Viskinde blev betaget af Hvide Sande-området, da han sidste år viste malerier i Kunst i Slusen og gav solo-koncert i Hvide Sande Sportsfiskercenter – og han fattede interesse for Lyngvig Fyr.

"Han ville gerne spille i fyret og spurgte, om det var muligt," fortæller Lei Iben Raunow Andersen, destinationsmanager i Holmsland Klit Turistforening.

Hun ville gerne opfylde Peter Viskindes ønske og give publikum den enestående oplevelse, så hun kontaktede RingkøbingSkjern Museum, der står for fyret og straks var med på ideen.

Samarbejdet har nu resulteret i et tilbud om en samlet pakke Palmesøndag, den 14. april, klokken 16-18.45. Pakken indeholder et tyve minutters foredrag om fyret og Vesterhavet og mulighed for en tur op i fyret på egen hånd.

Desuden trakteres deltagerne med kaffe og kage i den tidligere fyrmesterbolig. Her kan de også se og fordybe sig i Peter Viskinde-malerier, inden turen går til fyret, hvor han fra klokken 17.30 giver en fem kvarter lang koncert.

Billetter til "pakken" kan købes hos Lei Iben Raunow Andersen på lei@hkt.dk til og med den 5. april. Prisen er 150 kroner pr. person.

Der sælges kun 50 billetter; for det er nemlig begrænset, hvor mange tilhørere der må opholde sig på vindeltrappe til koncerten i Lyngvig Fyr.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify