Hvide Sande

Keramiker og træskulptør arbejder i atelier

Otto Pilgaard holder workshop i raku og laver selv keramik og træskulpturer på Tyskerhavnen.

Rakubrænding er fascinerende, fordi det giver et flot og spændende resultat, der aldrig er helt til at forudsige, før man står med det færdige resultat i hånden.

Det kan interesserede se og følge med i, når Otto Pílgaard fra søndag den 26. maj har kunstnerkoloni i atelieret på Tyskerhavnen.

Ler og træ

Otto Pilgaard, der er keramiker, træskulptør og lærer på Den danske Design og Håndværksefterskole i Skjern, arbejder blandt andet med sine velkendte og populære klovne, ligesom han vil lave skåle og skulpturelle emner i keramik og træ ud fra temaet hav – desuden vil han også rakubrænde noget af keramikken.

Han vil være i atelieret dagligt fra den 26. maj og cirka fjorten dage frem fra klokken 9 til 12; og nogle dage længere. Undtaget er onsdag den 29. maj og torsdag den 6. juni.

Workshop

Interesserede behøver imidlertid ikke nøjes med at kigge, de kan også selv få fingrene i leret og være med til at raku-brænde. Otto Pilgaard holder nemlig raku-workshop, der løber over to halve dage. Lørdag den 1. juni klokken 13-16 laver deltagerne en lille raku-skål, der tørrer indtil fredag den 7. juni, når deltagerne skal komme og glasere og være med til at brænde den.

Der er plads til 15 deltagere, som betaler et mindre beløb til materialer.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify