Hvide Sande

North Sea Beach Marathon afvikles for 20. gang

Strandmaraton har 20 år jubilæum, Iscafeen fylder 30, og der er Åben Havn i Hvide Sande den 23. juni.

Søværnet Tamburkorps slår tonen an klokken 9.30 og marcherer rundt i byens gader.

De første løbere i North Sea Beach Marathon sendes af sted klokken 10 – det er deltagerne på maraton-distancen, og siden følger løberne på strækningerne 21,1 kilometer samt 8,4 og 4,2 kilometer. Det er helt op til deltagerne om de vil løbe eller gå, men deltagerne forventes at være i mål senest klokken 17.

Start og mål er på Metheasvej foran Hvide Sande Fiskeauktion. Og det er stadig muligt at melde sig til North Sea Beach Marathon på beachmarathon.com

Der er som nævnt lagt op til en festlig dag, så mens pårørende og andre tilskuere måske venter på, at deltagerne kommer i mål, kan de gå på indkøb butikker, der alle holder åbent Men der er også mulighed for at blive klogere på fiskeriet, for der er nemlig også Åben Havn.

Det betyder blandt andet, at man kan komme om bord på fiskekuttere og få en snak med skipper og overvære fiskeauktion for alle – et tilløbsstykke, hvor der kommer familievenlige portioner af fisk og skalddyr under hammeren fra klokken 11.

Det populære band "Volf Duo" giver den fuld musikalsk gas klokken 12.30. Det sker uden for Iscafeen, der fejrer 30 års jubilæum.

Søværnet Tamburkorps er på banen igen om eftermiddagen, da vil korpset nemlig slutte dagen af med et tattoo.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify