Hvide Sande

Fiskehandler i Hvide Sande hyldede de frivillige

Man bør sætte mere fokus på det helt fantastiske arbejde, de mange frivillige bidrager med år efter år, mener indehaveren af Nordsø Fisk i Hvide Sande.

Det er ingen selvfølge, at et stort hold af frivillige år efter år sætter tid af til at bidrage ved de mange arrangementer, som finder sted i Hvide Sande, ikke mindst i sommerhalvåret. 

Det mener Niels Muff, indehaver af fiskebutikken Nordsø Fisk i Hvide Sande, som derfor havde inviteret til middag fredag i Captain's Lounge for at påskønne den indsats, der blandt andet lægges, når der holdes turistauktion for turister og lokale. 

"De frivillige fra Klittens Borgerforening i Hvide Sande lægger et enormt stort arbejde i fiskeauktionerne. Både med at forberede det og med at tilberede fiskene, men også ved at være lokale guides og historiefortælle for byens mange gæster. De er en stor motor, som er med til at at give byen et godt ry. Det vil vi hos Nordsø Fisk gerne påskønne," siger Niels Muff. 

"Vi har ikke noget med driften af fiskeauktionen at gøre, men jeg kan se, hvordan disse initiativer gavner hele byen og butikkerne," siger han. 

Han fortæller, at gæsterne fik en rundvisning på det nye bryghus, Hvide Sande Bryghus, hvor brygmester Niels Sangill viste rundt, inden den stod på fiskeanretning og lokale øl. 

Det var Anders Thygesen og Jens Bøndergaard, der lagde lokaler til i Captain's Lounge, og Hvide Sande Bageri stod for kaffen og kagen.

"Jeg tror alle havde en rigtig dejlig eftermiddag," siger Niels Muff, som glæder sig over, at borgerforeningens folk havde en god dag. 

"Det arbejde, Hanne Kvist (formand for borgerforeningen), hendes bestyrelse og de mange frivillige lægger i Hvide Sande, er simpelthen fantastisk for byen. Og de er jo blot en lille del af de mange andre frivillige, som hjælper til forskellige steder i Hvide Sande," siger han.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify