Hvide Sande

Louise Krægpøth skal undervise kommende yoga-lærere

Hun brænder for yoga og for at undervise. Yoga Collective i Aarhus har nu hyret hende til at undervise yoga-lærere.

"Det er virkeligt fedt og bliver vildt spændende – det er et skulderklap", siger Louise Krægpøth.

Den første weekend i marts får hun sin debut som lærer på yogalærer-uddannelsen hos Yoga Collectives, hvor hun de seneste to år har undervist klasser i yoga og klangmeditation.

Og hun glæder sig til at tage hul på et nyt område indenfor det, der fylder hendes liv - yogaen.

Svær beslutning

Louise Krægpøth, der etablerede Living Fully Yoga i juni 2012, valgte i januar i år at lukke sit yogastudio med ugentlige klasser i Grønnegade 5. En beslutning, der kostede hende mange overvejelser, for hun holdt af sit studie og ikke mindst de mange mennesker, som har deltaget i hendes yoga og/eller klangmeditations-timer.

Men hun erkendte, at hun savnede den energi og de input, som kolleger kan give – samtidig trak ikke alle hold tilstrækkelig med deltagere til, at det kunne løbe rundt.

Det tog hun konsekvensen af.

Yoga-retreats

"Living Fully Yoga" lever imidlertid videre i bedste velgående, og yogalærer, klangmassør Louise Krægpøth er i gang med at finde en nye former på undervisningen.

Et af dem er retreats, der strækker sig fra fredag aften til søndag. Hun har netop afviklet et Vesterhavs-retreat – med succes – og udbyder igen et ved Vesterhavet og på Fyn i maj samt et ved Vesterhavet i november.

Ro og redskaber

Retreats giver ifølge Louise Krægpøth deltagerne en anderledes oplevelse og et stort udbytte, fordi der strækker sig over en weekend.

"Deltagerne får tid til at lande med sig selv og opleve den ro, der opstår. De er fuldt og helt i det - og får nogle redskaber med hjem, som de kan bruge til at finde roen i hverdagen. Det kan være svært, hvis man kun har en time om ugen, siger hun.

I marts rejser hun med Højmark Rejser til Østrig på turen, Yoga Winter Ski Retreat, hvor skituren er suppleret med 16 timers yoga og meditation – et idé, hun foreslog rejseselskabet.

Yoga-klasser

Selv om Louise Krægpøth har sagt yogastudiet fra, tilbyder hun fortsat ugentlig undervisning i Ringkøbing-området, hvor hun har mange trofaste deltagere. Hun har netop lavet fire ugers forløb, der begynder efter vinterferien og foregår i Primohuset.

"Den slags tilbud kommer der flere af ind imellem," lover hun.

Hvad hun og Living Fully ellers byder på af yoga-tiltag fremover, ved hun ikke helt endnu, men firmaet fortsætter.

"Jeg sætter nye skibe i søen. Nogle går til bunds, andre bliver hevet i land og kommer ud og får vind i sejlene," siger hun.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify