Hvide Sande

Kystlivredderne er på plads i Hvide Sande og Søndervig

Det er ti år siden, at Hvide Sande Sydstrand også fik et livreddertårn.

Nu kan børn og voksne, der bader på Hvide Sande Sydstrand og i Søndervig igen gå sikkert i vandet. For i dag, fredag den 28. juni ,indtog de specialuddannede kystlivreddere nemlig deres pladser i og ved livreddertårnet ved de to strande.

Det er i øvrift jubilæum i Hvide Sande, for det er ti år siden, at Tryg Fonden Kystlivredning indviede livreddertårnet på Sydstranden.

Livredderne vil de næste otte uger holde øje med strandgæster dagligt klokken 10-18, skriver Tryg Fonden Kystlivredning i en pressemeddelelse.

Ud over at holde øje med badende uddeler livredderne også gode råd om vand- og indforhold, ligesom de er klar til at yde førstehjælp, hvis strandgæster skulle have behov for det.

I 2018, der var en meget varm og tør sommer, blev der på landsplan gennemført 88.355 indsatser af de cirka 200 livreddere. Det vurderes, at i 52 tilfælde var personer i livsfare.

Tryg Fonden opfordrer børn og forældre til, at de vælger en strand med livreddere samt at gå i vandet inden for livreddernes område.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify