Hvide Sande

Bryghuset har koncert-foredrag om Johnny Cash

Hvide Sande Bryghus har inviteret Dennis Lydom, mester ud i Johnny Cash, til at fortælle om Cash og fortolke hans sange.

Der er lagt op til en spændende aften for Johnny Cash-fans og andre, når Hvide Sande Brughus fredag den 30. august klokken 20 får besøg af Dennis Lydom.

Han vil fortælle om Johnny Cash's liv – fra hans meget kristne opvækst i en fattig bomuldsplukker-familie i sydstaterne over ungdommen i flyvevåbnet til hans indtræden i musikbranchen.

Et foredrag, der giver publikum et indgående kendskab til Johnny Cash's liv med op- og nedture, dæmoner og et massivt stofmisbrug.

Johnny Cash, der døde i 2003, blev kaldt "The Man in Black" – der også titlen på en sang om, hvorfor han altid gik i sort.

"I Walk the Line"

Dennis Lydom krydrer foredraget med at synge nogle af Johnny Cash's essentielle sange, som han skrev i cirka 60 år lange karriere. Sange, der er i dag er ligeså aktuelle, som da han skrev dem.

Dennis Lydom, der har tatoveret Cash-hittet, "I Walk the Line" (også titlen på en film, der vandt en Oscar, red.) på sin højre arm er en af de få i Europa, som lever af at fortælle om og fortolke Johnny Cash-sange.

100 billetter

Billetter til koncert-foredraget, der har plads til 100 tilhørere, kan købes via Hvide Sande Bryghus' facebookside, under begivenheder. Prisen er 125 kroner.

Der er også mulighed for at nyde en luxussandwich fra klokken 19. Den bestilles i forbindelse med billetten.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify