Hvide Sande

Waterz-projektleder er i gang med at planlægge 2020

Projektleder Katrine Kock Frandsen arbejder 20 timer i døgnet under Waterz.

Der er mange tråde, der skal knyttes og ting, der skal gå op i en højere enhed, når Waterz skal planlægges og afvikles. Og det tager tid.

"Jeg starter med at planlægge halvandet år før. Jeg er i gang med planlægge 2020, hvor jeg tror, der sker noget nyt. Aftalen er ikke på plads, så jeg kan ikke sige noget endnu," siger Katrine Kock Frandsen med et hemmelighedsfuldt smil, der tyder på, hun har gang i noget rigtig stort.

Hun er også "ved at kigge" på 2021.

Flere og flere timer

Hun har været ansat på fuld tid af Waterz siden den 1. august.

"Men jeg har også andre projektet, så jeg arbejder 50-60 timer om ugen," fortæller hun godt en uge inde i august.

De to sidste to uger op til Waterz rammer hun en arbejdsuge på 80 timer og den 6.-14. september, når arrangementet løber af stablen:

"Så er det nok 20 timer i døgnet," siger hun og smiler.

Skidesjovt

Mange tænker sikkert, hvordan den 40-årige projektleder kan holde til det.

"Fordi det er skidesjovt, og der er en hel masse gode mennesker, der vil det – og det giver energi tilbage," fortæller hun, griner og tilføjer:

"Men der er heller ingen tvivl om, at jeg er træt, når jeg er færdig."

Det bliver imidlertid ikke mange dage, hun har til at hvile ud i år. Waterz slutter den 14. september og den 17.-23. september er hun sportslig ansvarlig for afviklingen af EM i bølgewindsurfing i Klitmøller.

"Jeg holder fri og drosler ned om vinteren – om vinteren planlægger jeg," forklarer hun.

Fuldt beskæftiget

Katrine Kock Frandsen oprettede sit eget firma, virkekraft.dk i foråret 2018, og hun har nok at se til. Waterz i Hvide Sande, 1700-tals festival i Ringkøbing, Børnekulturfestival i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune og sportslig ansvarlig for EM i bølgewindsurfing i Klitmøller.

"Jeg har måske plads til et projekt mere om vinteren, men jeg har det godt med det, jeg har. Der skal også udvikles på projekterne – og jeg skal have tid til at holde fri og ferie," siger hun og smiler.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify