Hvide Sande

Hvide Sande-svogre sejrede i finalen

Henrik Christensen og Jens Nørrevang fik succes i søndagens TV2-quiz "Jo færre jo bedre".

Jens Nørrevang jublede med armene over hovedet og hans svoger, Henrik Christensen, brød ud i et stort smil, da de søndag aften vandt 60.000 kroner i finalen på TV2-quizzen "Jo færre jo bedre".

Vært Steen Langeberg, spurgte, hvad de ville bruge pengene til og svaret faldt prompte: en tur til fodbold i England - og se Manchester United, som Henrik Christensen er stor fan af.

"Manchester, here we come," jublede Jens Nørrevang og stak en arm i vejret.

Hvide Sande-fregat i Tivoli

De to svogre fik også gjort lidt reklame for Hvide Sande undervejs. Således kunne Henrik Christensen fortælle, at han havde været med til at bygge fregatten, der ligger i Tivoli, på Hvide Sande Skibs- og Baadebyggeri (i dag Hvide Sande Shipyard, red.)

"Jeg har ikke bygget den, men jeg var i lære som skibstømrer på værftet, da den blev bygget - og jeg var i hvert fald med til at male den," fortalte Henrik Christensen, der siden blev uddannet lærer og nu er ansat på Skjern Kristne Friskole.

Jens Nørrevang er ansat på Hvide Sande Shipyard og kirkesanger i de tre kirker på Klitten.

Nervepirrende

I første quiz-runde satte Hvide Sande-parret de to andre konkurrent-par godt og grundigt til vægs. Det lykkedes dem nemlig at holde sig nede på 28 point (deraf titlen "Jo færre point, jo bedre", red.), mens de to andre hold fik 114 og 274.

Dermed gik de videre til anden runde, hvor konkurrencen blev hårdere og nervepirrende, fordi de to hold skiftedes til at få et point - indtil det femte og afgørende spørgsmål, som sikrede Henrik Christensen og Jens Nørrevang sejren samt en plads i finalen.

Rigtigt svar

De valgte dansk politik og fik spørgsmålet: Danske udenrigsministre efter 1945 til i dag. Jens Nørrevang linede flere navne op, kasserede nogle af dem igen - for at ende ved blandt andet Kjeld Olesen. De to herrer indkasserede dermed gevinsten på 50.000 kroner plus 10.000 kroner, fordi svaret Kjeld Olesen gav 0 point og udløste 10.000 kroner.

Vestnyt.dk har talt med Jens Nørrevang, men når det gælder quizzen, siger han ikke et ord, for deltagerne har nemlig indgået en aftale om, at de ikke må udtale sig.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify