Hvide Sande

Hvide Sande El har stor fleksibilitet

Både firma og kunder nyder godt af, at Hvide Sande El er en del af RingkøbingSkjern Installationsforretning.

Flemming Kirkeby er overmontør og tilrettelægger arbejdet for de syv elektrikere i Hvide Sande samt afdelingen i og Ringkøbing. Og fleksibilitet og hjælpsomhed er nøgleord og en del af hverdagen for de ansatte af Hvide Sande El.

Firmaet er nemlig en del af Ringkøbing-Skjern Installationsforretning A/S, der har afdelinger i Hvide Sande, Ringkøbing, Troldhede og Skjern med butikken Punkt 1. Flemming Kirkeby, der er uddannet el-installatør, solgte Hvide Sande El til Skjern-kollegaen i 2016.

“Vi var to-tre ansatte, og vi var blevet for små. Andre har 25-80 ansatte,” siger han og tilføjer, at Ringkøbing-Skjern Installationsforretning har omkring 90 ansatte. Hver afdeling passer sit  eget område, men i tider med spidsbelastninger hjælper man hinanden.

“Vi har en projektafdeling i Skjern, der arbejder på Naturkraft (oplevelsescentret ved Ringkøbing, red.), men en elektriker fra Hvide Sande kan godt køre ud og trække et par kabler.  Det er meget fleksibelt,” fortæller Flemming Kirkeby og tilføjer:

“Og de tre dage op til påske er alle fra både Hvide Sande og Ringkøbing herude, så vi kan få tingene lavet i sommerhusene inden påske.”

Kunderne kan bestille varer i Hvide Sande eller selv tage til Punkt 1 i Skjern og købe fryser, lamper og andre ting, der bliver leveret i Hvide Sande af Ringkøbing-Skjern Installationsforretnings egne biler – og som monteres og sættes op af elektrikerne i Hvide Sande.

“De kan få det til konkurrence-dygtige priser, fordi vi har Punkt 1. og når nogen bygger nyt sommerhus, kan de se det hele i Skjern, og vi sætter det op. Det er fordelen ved at være så store,” siger Flemming Kirkeby og tilføjer, at 70 procent af Hvide Sande-afdelingens arbejde omfatter sommerhuse og nybyggeri. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify