Hvide Sande

Grantland har haft en rigtig god sæson

Når der kan holdes bryllupsreception i oktober med 22 graders varme udenfor, så kan man roligt sige, at man har vejret med sig.

2018 har været et rigtig godt år for Restaurant Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande. 

"Det har været en god sæson, og man kan roligt sige, at vi har haft vejret med os. Sommeren strakte sig mere eller mindre fra påske og frem til efterårsferien, og det gav selvfølgelig også ekstra gæster, at man indførte grillforbud over en stor del af sommeren," siger Michael Grantland, der er indehaver af restauranten.

Han fortæller, at restauranten leverede mad til en bryllupsreception så sent som i oktober, hvor temperaturen udenfor var ikke mindre end 22 grader.

Michael Grantland åbnede restauranten for tre år siden, og han fortæller, at antallet af gæster har været stødt stigende, og at tingene efterhånden er blevet sat godt i system.

"Det første halve år var meget hektisk. Der er ingen tvivl om, at forholdene er blevet mere tålelige for de ansatte. De måtte stå model til meget i begyndelsen," konstaterer han og tilføjer, at det dygtige personale i restauranten har stor andel i succesen.

Lidt atypisk for en restaurant i Hvide Sande er det ikke tyskere, der fylder mest i restauranten.

"Vores gæster er primært danskere og nordmænd. Der er blandt andet rigtig mange sommerhusejere, som spiser hos os. De tyskere, der spiser hos os, er til gengæld utrolig loyale; flere af dem kommer her tre-fire gange i løbet af en uges ferie," siger Michael Grantland.

Derudover har restauranten fået succes med at afholde selskaber for både private og virksomheder.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2019 Cookiepolitik / Udviklet af Discover Denmark