Hvide Sande

Grantland udvider med en specialbutik

Til påske får Hvide Sande en specialforretning med mad og drikkevarer af højeste kvalitet.

Det er ikke mere end tre år siden, at Michael Grantland åbnede restauranten Kommandobroen By Grantland i Hvide Sande.

Det er gået rigtig godt, og nu er han klar til - sammen med hustruen Louise - at udvide foretagenet med en butik, der skal sælge luksusvarer til både lokale og turister.

“Det er ikke sikkert, at konceptet ville have passet ind i Hvide Sande for 15-20 år siden, men byen har rykket sig med årene, og jeg tror, at tiden er moden til en specialforretning, hvor man kan købe kaviar, østers og andre luksusvarer,” siger Michael Grantland, som håber at få både lokale og turister som kunder i den nye butik.

Butikken får til huse i den bygning, hvor Café Gaflen i dag hører til. Muligheden er opstået, fordi caféen flytter i nye lokaler efter nytår.

“Vi kommer blandt andet til at sælge nogle af de varer, vi i forvejen laver til restauranten. Det kan være fx asparges, syltede havtorn og hyldeblomstsaft. Vi vil også sælge krogmodnet kød, men det bliver ikke en butik, hvor man kan købe rødspætter og hakket oksekød,” siger Michael Grantland.

Der bliver også mulighed for at købe tapas som take away i butikken.

Michael Grantland fortæller, at idéen ikke er helt ny.

“Vi har hele tiden haft en idé om, at vi gerne ville supplere restauranten med en specialbutik, men det har også været et spørgsmål om at få det til at hænge sammen med familielivet. Der er rigtig mange ting i restauranten, som nu er sat i system, og det går godt med den, så nu har vi fået mod på at kaste os ud i noget nyt igen. Jeg har det nok i virkeligheden også bedst med mange bolde i luften og med en arbejdsuge på 70-80 timer,” siger Michael Grantland.

Det er planen, at den nye butik åbner til påske.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2019 Cookiepolitik / Udviklet af Discover Denmark