Hvide Sande

Frivillige er guld værd for Hvide Sande

Når Hvide Sande er et godt sted at drive forretning, skyldes det i høj grad de mange frivillige.

Man er privilligeret, når man åbner forretning i Hvide Sande. Det mener Niels Muff, indehaver af fiskebutikken Nordsø Fisk.

"For det første er byen inde i en rigtig spændende udvikling, ikke mindst som turistby. Det skyldes, at vi har noget helt unikt at tilbyde med kombinationen af den levende havn og den fantastiske natur mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord," siger Niels Muff.

Kæmpeindsats

"For det andet er der utrolig mange frivillige i byen, som yder en kæmpe indsats, der gør det muligt, at der kan holdes arrangementer for vores gæster uge efter uge, og det er nødvendigt i en by som vores, for det er nye gæster, der kommer til byen hver eneste lørdag sommeren over. Derfor kan vi ikke nøjes med at have nogle få store arrangementer,” siger han.

Fiskeauktionerne

Niels Muff nævner fiskeauktionerne som et eksempel på, at mange frivillige er i gang.

"Det er da fantastisk, at der står 20-25 frivillige hver eneste søndag hele sommeren, fordi de ønsker at give vores gæster en god oplevelse, når de kommer til byen. Det er ret unikt, og det skal vi huske at påskønne," siger han.

Nordsø Fisk bidrager selv ved bl.a. at stå bag de årlige rejefestivaler i samarbejde med de lokale rejefiskere. Desuden har butikken flere gange sponseret de lokale strandrensere, og for nylig inviterede Niels Muff de frivillige fra Klittens Borgerforening til middag for på den måde at påskønne deres indsats.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify