Hvide Sande

Fælles turisme-destination får hovedkvarter i Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern og Varde kommuners turismedestination placeres i Hvide Sande.

Hovedkvarteret for den nye, fælles turismedestination kommer til at ligge i Hvide Sande.

Det har de to kommuners borgmestre, Hans Østergaard (V), Ringkøbing Skjern Kommune, og Erik Buhl (V), Varde Kommune besluttet på et møde tidligere på ugen.

"Placeringen af hovedkontoret i Hvide Sande er valgt på grund af nærheden til turisterhvervet og falder godt i tråd med vores fælles profil med mange kilometer sandstrand, klitlandskab og historie," siger Erik Buhl.

Når hovedkvarteret får base i Hvide Sande fandt de to borgmestre det også "hensigtsmæssigt", at formanden for den fælles turismedestination de første fire år kommer fra turisterhvervet i Varde Kommune. Desuden enedes de om, at det bemandede turistkontor i Blåvand og Henne samt i Hvide Sande og Ringkøbing bibeholdes i mindst fire år.

Overalt i kommunerne

De to borgmestre blev samtidig enige om, at der fra kommunernes side vil blive lagt vægt på at det nye selskab ud over kystturisme også skal have fokus på indlandsturisme, og at destinationsselskabets medarbejdere færdes i hele destinationen; herunder i indlandet i begge kommuner.

Borgmestrene har derimod ikke sat navn på det nye selskab. Det sker den 9. september, når der er møde i Forberedelsesudvalget, der består af de to borgmestre, to byrådsmedlemmer og repræsentanter fra ProVarde og Ringkøbing Fjord Turisme.

De to kommuner holder et møde tirsdag den 24. september klokken 12.15-17.00 i spisesal i Nymindegablejren, hvor nuværende og kommende medlemmer samt andre interesserede kan høre nærmere om baggrunden for den fælles turismedestination samt stille spørgsmål. Interesserede kan allerede nu tilmelde sig på tilmeld.dk/stormoede240919.

Turistdirektør

Stillingen som turistdirektør for den nye fælles turismedestination, der får 15-20 ansatte, er netop slået op. I opslaget lægges blandt andet vægt på, at den nye direktør kan fastholde den høje medarbejder- og gæstetilfredshed, kan sikre medlemsinddragelse og kan yde medlemsservice af høj kvalitet, skabe en ny fælles kultur i det tværfaglige samarbejde i de to kommuner og kan udvikle kapacitet, gæsteoplevelser og service i verdensklasse, hedder det i pressemeddelelsen fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Fristen for at søge jobbet er tirsdag den 10. september. Forberedelsesudvalget forventer at kunne sætte navn på direktøren på sit møde den 21. oktober.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify