Hvide Sande

Fælles julefrokost samler Hvide Sande

Virksomheder og grupper bakker talstærkt op om julefrokost i Hvide Sande Hallen.

Om sommeren mødtes byen til Hawfesten, men der manglede noget i december, mente Klaus Degn, medlem af Hvide Sande KFUMs bestyrelse.

Det – og en stor indsats af klubbens unge og andre frivillige – er baggrunden for, at klubben lørdag den 7. december klokken 18 for femte gang inviterer til fælles julefrokost i hallen.

Og så selvfølgelig med opbakningen fra borgerne, men den fejler ikke noget – for hvert år deltager et sted mellem 400 og 450 mennesker, oplyser Charlotte Mose, der sidder i festudvalget.

Deltagerne er både lokale virksomheder, der inviterer ansatte til julefrokost, men de senere år har der også været stor tilslutning af private i grupper på 4-20 personer.

"Mange virksomheder vil gerne holde noget, men har ikke tid og overskud til at arrangere noget. Til den fælles julefrokost skal de kun melde sig til," forklarer Charlotte Mose, der håber på ligeså stor en tilslutning i år som tidligere.

Julefrokosten består af julebuffet fra Spar i Hvide Sande fulgt op af dans til Madam Blå, og de første tilmeldinger er begyndt at tikke ind på billetnet.dk eller telefon 2873 0673.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify