Hvide Sande

Esmarks personale-fest voksede til 5.000 invitationer

Det greb lidt om sig, da vi skulle planlægge en personalefest, siger Thomas Sørensen, medindehaver af Esmark.

Flere end 5.000 invitationer er sendt ud til ansatte, samarbejdspartnere og husejere hos Esmark Feriehusudlejning, som holder, hvad de selv kalder århundredets Esmark-fest. 

Festen finder sted i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter den 30. marts, hvor Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, The Antonelli Orchestra og Thomas Skov er hyret til at optræde, og hvor der vil være fri bar og snacks til alle gæsterne. 

Den officielle anledning er, at Esmark aldrig har fået fejret sit 50 års jubilæum, men oprindelig var det ikke ligefrem planen, at der skulle inviteres tusindvis af gæster med til festen.

Thomas Sørensen, der er indehaver af Esmark Feriehusudlejning sammen med Anders Thygesen, fortæller, at idéen om festen opstod, da man var i gang med at planlægge en personalefest. 

"Det stak lidt af, da vi ville holde en personalefest. Vi ville have Thomas Helmig ud at spille, men det kunne ikke lade sig gøre, hvis vi kun blev 50 mennesker. Samtidig ville vi gerne have vores rengøringsfolk med. Dem ser vi næsten aldrig, men de er jo også en del af den succes, vi har haft. Og så kan man vel sige, at det greb lidt om sig, da vi endte med også at invitere alle husejere og samarbejdspartnere med til festen," siger Thomas Sørensen. 

"Det handler ikke om, at det skal være stort og flot. Vi vil bare gerne vise vores samarbejdspartnere, at vi sætter pris på dem," siger han. 

Esmark blev grundlagt tilbage i 1965, og bureauet fusionerede i 2015 med Elite Sommerhusudlejning. 

Esmark er i dag det største bureau i Vestjylland med 2.300 feriehuse til udlejning. 

LÆS OGSÅ: Vestnyt.dk udvider med en journalist på fuldtid

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify