Hvide Sande

Esmark støtter lokale projekter og tiltag

Oplevelser er mindst ligeså vigtige som et godt sommerhus. Derfor giver Esmark en økonomisk håndsrækning til lokale aktiviteter.

De støtter blandt andet Sildefestialen, Vinterbadefestival, Blåvand Zoo, Tirpitz, Nordsø Cup, Waterz og vandsporten rundt om Ringkøbing Fjord generelt.

"Vi har et samarbejde med West Wind, der har surfskoler i Hvide Sande Nord og Syd og i Bork," fortæller Mette Møller, der er ansat i Esmarks marketingsafdeling.

For Feriehusudlejnings-bureauet er det nemlig vigtigt at være forankret i, være en del af og bidrage til det område, hvor de udlejer sommerhuse.

Fokus på nærområdet

"Et godt kvalitetssommerhus er vigtig for ferien, men det er kun rammen om gæsternes oplevelser," siger hun.

Derfor samarbejder firmaet også med for eksempel Ringkøbing-Skjern Museum – og sender nogle af museets aktiviteter til feriehus-gæsterne, som får en mail med informationer om, hvad de kan opleve i området, inden de kommer.

"De får oplysninger om det, vi kan stå inde for – for eksempel Lyngvig Fyr med naturlegepladsen. Det er et rigtig spændende sted," siger Mette Møller og tilføjer:

"Vi sender også gæster til Legoland, men vi fokuserer på det, der er i nærområdet – og vi har rigtig meget at byde på."

El-ladcykler til børnehave

Esmark giver også økonomisk opbakning til foreninger og aktiviteter, som ikke direkte kommer feriegæsterne til gode, for eksempel Boldklubben Klitten, el-ladcykler til børnehaven i Hvide Sande og en lokal fodboldcup i Ringkøbing.

"Lokalbefolkningen er også rigtig vigtig, fordi vi har brug for kvalificerede kolleger i firmaet og får brug for endnu flere fremover. Så det er vigtigt, at der er nogle tilbud, så folk har lyst til at bo og bosætte sig herude, siger Mette Møller.

Købte whisky

Firmaet støtter også velgørende formål. For eksempel bød det højest på en overnatning i Lyngvig Fyr i forbindelse med Danmarksindsamlingen. Den blev udloddet i en konkurrence og vundet af et tysk par.

Og Esmark bød godt 100.000 kroner for en unik whisky, som Stauning Whisky donerede til Lyserød Lørdag Støt Brysterne i Hvide Sande.

"Den ligger i et pengeskab, og der er flere ideer til, hvad der skal ske med den – hvordan den kommer ud og gør endnu mere godt," siger hun.

2553 feriehuse

Esmark råder lige nu over 2553 feriehuse fra Vester Husby i nord til Blåvand i syd. Der er kontorer i Søndervig, Bjerregård, Blåvand, Houstrup, Vejers og Henne Strand samt en afdeling i Hvide Sande. Firmaet tæller cirka 70 fastansatte samt godt 400 rengøringshold, bestående af en til flere personer.

 

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify