Hvide Sande

Esmark Feriehusudlejning udvider ledergruppen

Bureauet har ansat en salgs- og marketingsdirektør og udnævnt en HR- og økonomidirektør.

Esmark Feriehusudlejning har udvidet og styrket ledergruppen, idet Lars Hornshøj Vestergaard og Thomas Christiansen fra i dag, den 1. november, er blevet en del af ledelsen sammen med ejerne Thomas Sørensen og Anders Thygesen.

Det sker som følge af, at udlejningsbureauet de seneste år har oplevet en flot vækst, så det i dag er det største regionale udlejningsbureau på den jyske vestkyst samt det fjerdestørste i landet.

"På baggrund af de seneste års udvikling står vi nu i en situation, hvor vi har et behov for at tilføre flere ledelseskompetencer og erfaringer. Det gør vi for fortsat at kunne forfølge alle de spændende muligheder og udviklinger, vi ønsker at føre ud i livet til glæde for vores gæster, husejere, ansatte, samarbejdspartnere og lokalsamfundene," siger Anders Thygesen, administrerende direktør og medindehaver.

Lars Hornshøj Vestergaard, der siden 2018 været HR- og økonomichef i firmaet, er udnævnt til HR- og økomonidirektør.

Værdierne passer

Den nyansatte salgs- og marketingsdirektør, Thomas Christiansen, har de seneste ti år arbejdet med ledelse, salg, forretningsudvikling indenfor turisme og gæsteoplevelser i Danmark og udlandet, skriver Esmark i en pressemeddelelse.

"Både Lars og Thomas har de faglige kvalifikationer til at tilføre os nye nødvendige erfaringer og kompetencer. Men mindst lige så vigtigt, så passer deres personlige egenskaber og værdier perfekt til vores organisation og den kultur, som vi ønsker at videreudvikle, hvor passion, fællesskab, nærvær samt ansvar er og bliver grundstenene,"  siger medejer Thomas Sørensen, der nu er driftsdirektør.

Esmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch. I 2007 overtog Janni og Anders Thygesen firmaet, der fusionerede med Elite Sommerhusudlejning, ejet af Thomas Sørensen, og i 2017 købte de Schultz Feriehuse.

Foto: Thomas Christiansen er ansat som salgs- og marketingsdirektør og indgår i Esmarks ledergruppe.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify