Hvide Sande

Ejvinds bygger på innovation og tradition

Mange fulgte Kaj-kagen på facebook på kagens turné i ind- og udland. Den slags gimmick's kommer der måske flere af.

Ejvinds har fokus på udvikling og på at gøre tingene anderledes, men ikke for enhver pris.

"Vi arbejder hele tiden på grænsen mellem innovation og tradition. Vi skal holde fast i det gamle og udvikle nyt," fortæller Jeppe Jørgensen.

Han er uddannet bager og medejer af Ejvinds og tredje generation i Ejvinds Bageri, der blev etableret af hans farfar og farmor, Ejvind og Lissi Jørgensen, på Nørregade i Hvide Sande i 1956.

Bageri – og café

Dengang var Ejvinds udelukkende et bageri.

"Vi er meget mere end bager. Derfor har vi en rimelig stor café i Ringkøbing og Lemvig. Vi tager nye produkter ind, for eksempel har vi fået smoothies – og vi forbedrer hele tiden de ting, vi har," siger Jeppe Jørgensen.

Men indehaverne svigter ikke rødderne: brød og kager.

"Vi deltager i en del kurser for at se, hvad der rører sig i branchen og eksperimenterer med en hel masse nye ting. Vi er gået fra en til fire slags surdejsbrød og -stykker, og det har været en succes," fortæller Jeppe Jørgensen.

Kaj-kagen i ind- og udland

Ejvinds gør gerne i noget anderledes, som da Kaj-kagen i sommer henrykkede mange facebook-brugere under sin eventyrlige rejse i ind- og udland.

"Det var en gimmick, som vores lillebror, Oliver, fandt på. Den har han og hans kæreste, Cecilie Glistrup Nielsen i Ejvinds i Ringkøbing, stået for," siger Jeppe Jørgensen og smiler.

Kaj havde utrolig mange følgere og fik mange kommentarer, en skrev blandt andet, at Kaj var "dagens højdepunkt".

"Det er en sjov og fed måde at tale med vores kunder på," siger Jeppe Jørgensen og tilføjer, at Kaj måske vender tilbage.

Firmaforetagende

Ilse og Merrild Jørgensen overtog Ejvinds Bageri i 1988. I dag ejer deres sønner, Jeppe og Mads, hver 25 procent - Ejvinds i Søndervig undtaget.

De åbnede for tre måneder siden Ejvinds i Lemvig.

"Der var en lokation til en Ejvinds. Vi var ikke aktivt søgende, men vi er altid på udkig efter et sted, hvor vi kan åbne," fortæller Jeppe Jørgensen.

Han tager sig i det daglige af bagerdelen, Mads Jørgensen, der er uddannet Business Development Engineer (forretningsingeniør, red.), tager sig af forretningsdelen.

"I samspil med far. Han hjælper til overalt, og det er ham, vi spørger til råds, når vi ikke kan komme videre," siger Jeppe Jørgensen.

Moderen, Ilse Jørgensen, sørger for, at alle butikker er fyldt op, står for personalet i Nørregade og ved, at der blev købt julegaver til 130 ansatte, inklusiv faste ungmedarbejdere, sidste år.

Foto: Jeppe Jørgensen ved billedet af sin farfar, Ejvind Jørgensen, som grundlagde Ejvinds Bageri og pryder alle Ejvinds-butikker.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2019 Cookiepolitik / Udviklet af Optify