Hvide Sande

Ejerskifte hos Nordsø Fisk i Hvide Sande

Den ene af de to indehavere har valgt at sælge sin andel i fiskebutikken.

Esben Thomey Kristensen har besluttet at sælge sin ejerandel i fiskebutikken Nordsø Fisk i Hvide Sande til kompagnonen Niels Muff.

Det oplyser butikken i en pressemeddelelse.

"Jeg er utrolig stolt af, hvor langt vi er nået på blot tre år. Vi har lært alt fra bunden om at drive en fiskebutik og ikke mindst en virksomhed. Alt hvad Niels og jeg har udlevet i vores iværksætterdrøm, er noget jeg sætter stor pris på og vil tage med mig videre i et fremtidigt virke," siger Esben Thomey.

Han har endnu ikke besluttet, hvad han fremover skal lave. Den del er stadig i proces, lyder det.

"Men først og fremmest,vil jeg sætte tid af til familie og venner og til at renovere vores hus færdigt," siger Esben Thomey.

En succeshistorie

Niels Muff og Esben Thomey åbnede butikken i 2016, og den er i dag en succesfuld forretning med 10 ansatte.

"I sommermånederne går det stærkt, og en arbejdsuge bliver tit på mellem 90 og 100 timer. Det er utroligt, hvor meget Nordsø Fisk har udviklet sig på blot tre år. Det er et resultat af en kæmpe indsats, som Esben og ikke mindst vores utrolig dygtige medarbejdere har æren for," siger Niels Muff.

"Vi har sammen udviklet en virksomhed i vækst; en virksomhed, som har fået en fast plads i Hvide Sande, både blandt de lokale, sommerhusejerne og de mange gæster, som besøger byen hvert år for at holde ferie. Jeg tror, at turismen i, og omkring, Hvide Sande går en lys fremtid i møde," siger Esben Thomey.

"Jeg har elsket pulsen, kunderne, samarbejdet med Niels og vores dygtige folk på Metheasvej. Derfor har det også været en svær beslutning. Men jeg har svært ved at finde balancen mellem Nordsø Fisks ambitiøse fremtidsplaner og privatlivet med to små børn. Jeg er stolt over, at Niels og jeg har skabt så meget sammen, men herfra vil vi to forskellige ting, og derfor er jeg glad for, at vi er kommet frem til denne løsning," siger han.

Vigtigt partnerskab

Niels Muff siger, at virksomheden ikke være dertil, hvor den er i dag, hvis ikke Esben havde været med fra starten.

"Hele vores idé og tankegang, da vi startede Nordsø Fisk, var at skabe en virksomhed med arbejdsglæde og et miljø med en energi, som vores kunder kan huske flere timer efter deres besøg , fordi de fik en god oplevelse, siger Niels Muff.

"Jeg er utrolig ked af, at jeg ikke længere skal dele hverdagen med min barndomsven, og jeg ønsker, at han får en rigtig spændende fremtid, hvor vi stadig kan sparre med hinanden. Jeg har stort mod på at drive Nordsø Fisk videre," siger Niels Muff.

Nordsø Fisk vil fortsat være synlig og engageret i det lokale erhvervsliv i byen.

"For mig er det vigtigt at støtte det lokale erhvervsliv i Hvide Sande og bakke op om events og om nye initiativer. Jeg er sikker på, at der bliver en masse spændende projekter med lokale fødevareproducenter, som jeg med glæde vil tage del i. Hvide Sande er i en spændende udvikling, og jeg glæder mig til, at Nordsø Fisk skal være med i denne udvikling i tiden fremover," siger Niels Muff.

Esben vil være at finde i butikken frem til 31. december 2018.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify