Hvide Sande

Kvinde bliver direktør i Destination Vesterhavet

Liv Thøger-Aldahl tiltræder den 1. januar 2020 som chef for Ringkøbing-Skjern og Varde kommuners fælles turismedestination.

"Et magisk sted; skønt og vildt og med et stærkt brand." Sådan betegner den 47-årige Liv Thøger-Aldahl, Vesterhavet og det vestjyske område, som hun fra 1. januar 2020 får som arbejdsplads, når hun tiltræder stillingen som direktør for det nydannede Destination Vesterhavet, der får til huse i det tidligere rådhus i Hvide Sande.

Hun kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri, hvor hun i fire år har arbejdet med marketing, handel, turisme og ledelses-udvikling.

Vestkysten og Vesterhavet er ikke ukendt land for den nye destinations-direktør. Hun kender området og turisterhvervet fra ferier og tidligere job, blandt andet da hun kørte rundt og besøgte Danhostels vandrehjem.

"Det var på nogle af disse ture til Blåvandshuk, Nymindegab og Ringkøbing, at jeg fik et større kendskab til Vesterhavets fantastiske natur og kultur. Senere har jeg fulgt udviklingen med Tirpitz og det kommende Naturkraft, og jeg har glædet mig over Vestkystens innovative turistaktører. Vesterhavet er et magisk sted; skønt og vildt og med et stærkt brand. Og det bliver ikke mindre spændende de kommende år, hvor flygtningemuseet Flugt åbner i Oksbøl og et nyt, stort Lalandia åbner i Søndervig," siger Liv Thøger-Aldahl og peger på Henne Strand, Bork Havn, Varde Ådal og Kunstpavillonen i Videbæk som steder, hun glæder sig til et gensyn med.

Hun betragter det som et plus, at der kommer nye øjne på Vestkysten og området.

"Ind imellem kan det være en fordel, at man kommer udefra og ser tingene i et nyt lys," siger Liv Thøger-Aldahl, der flytter til området.

Yderst kompetent

Hans Østergaard (V), borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune og formand for forberedelses-udvalget af Destination Vesterhavet, er sikker på, at Liv Thøger-Aldahl er en yderst kompetent direktør og med en ambition om at gøre Destination Vesterhavet til landets foretrukne feriedestination, fremgår det af en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Den nye direktør blev præsenteret for medarbejdere og medlemmer af Pro Varde og Ringkøbing Fjord Turisme på Destination Vesterhavets stiftende generalforsamling i aftes.

Samling og udvikling

Den nye direktør ser det som sin første opgave at føre de to nuværende turismeselskaber sammen og skabe ét stærkt fælles destinationsselskab – og derefter taget fat på branding, udvikling af oplevelser og øge antallet af overnatninger uden for højsæsonen.

Liv Thøger-Aldahl er uddannet cand. mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og har tillægsfag i erhvervsjournalistik fra Danmarks Journalisthøjskole samt cand. merc. i Afsætning og Ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Hun er gift med Michael Thøger-Aldahl, der arbejder i forsikringsbranchen, og bonusmor til sønnen Sigurd på 11 år.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify