Hvide Sande

Café Marina udvikler sig hvert år

Cafeen åbnede i marts 2007; dengang kun i højsæsonen. Nu er det en helårscafé og kan huse tre-fire gange så mange.

Café Marina er et yndet sted for folk, der gerne vil have noget at spise, drikke en øl eller en kop kaffe – for cafeen er placeret tæt på havnen, så gæsterne kan følge med i, hvad der sker i havnebassinet.

Carola Reffs og Mads Jørgensen, der ejer cafeen, har da også løbende været nødt til at udvide spisestedet – først med en udestue til 19 gæster og derefter med en overdækket, lukket terrasse med varmer til tæt på 150 mennesker.

"Vi optimerer hvert år – gør stedet bedre og hyggeligere," fortæller Carola Reffs.

Lyskæder og køkken

Det har blandt andet betydet lyskæder i terrasse-loftet og kummer med blomster samt forskellige krydderurter, som bruges i køkkenet, pyntning af en "kedelig væg" i terrassen med levende planter samt udbygning af hyggehjørnet mellem Café Marina og naboen, Ejvinds Bageri.

Carola Reffs har også fokus på køkkenet, hvor maskiner skiftes ud til bedre af slagsen og fadølsanlægget er byttet om med et hurtigere.

Menu-kortet skiftes ud inden sæson-start. Nogle af retterne er de samme og andre retter videreudvikles, men der er mulighed for at få både fisk, burgere, smørrebrød, tapasbræt og brunch-buffet i weekenden.

En tilfældighed

Café Marina har åbent hele året, undtagen den 24. og 25. december samt 1. januar, men sådan har det ikke altid været.

"Vi valgte på et tidspunkt at satse hele året ved at holde åbent hver dag – og det har vist sig at være rigtigt," siger Carola Reffs og tilføjer:

"For to år siden havde vi kun to fastansatte i køkkenet, nu har vi fem. Det er gået hurtigt – ikke kun hos os men i hele Hvide Sande. Byen er mere og mere blevet en helårsdestination."

Det var imidlertid lidt af en tilfældighed, at Café Marina for tre-fire år siden begyndte at holde åbent den 31. januar.

"Vi var ved at tage ting ind, så de ikke blev udsat for nytårsløjer, da tyskere og danskere kom ind for at få en øl. De sad mellem en hel masse stole, men det handler om at gribe chancen, når den er der," fortæller Carola Reffs og tilføjer, at nu ved folk, at vi har åbent den dag.

Livemusik

Cafeen på kanten af havnebassinet byder også på livemusik fire fredage fra klokken 21 til midnat fra uge 29 til og med uge 32 samt søndag den 25. august klokken 12-14.30 efter Fiskeauktion for alle.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify