Hvide Sande

Buller blev kåret som årets fisker

Jens er fremsynet og ønsker i høj grad at få yngre og unge fiskere ind i fiskeriet, lød det blandt andet i indstillingen.

Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende kårede fredag aften "Årets fisker 2018".

Valget faldt på Jens Frich, Hvide Sande, der får prisen, bl.a. fordi han har formået at få nye unge fiskere ind i erhvervet.

I indstillingen lød det blandt andet:

"Jens er fremsynet og ønsker i høj grad at få yngre og unge fiskere ind i fiskeriet.  Jens har valgt at sætte sig i spidsen for en virksomhed, der er en del af udviklingen indenfor fiskeriet - og som er med til at skabe grobund for fremtiden." 

"I dag er Jens nok mere lederen, der går på land og fordeler opgaverne. Han har mange kvaliteter som arbejdsgiver. Hvis der klages over arbejdsmiljøet, så får de en kasseløfter om bord. Mangler en af de unge et køretøj, så kan Jens også finde på at købe en bil til dem."

"Jens Frich gør således meget for de unge fiskere. Men de skal også lave noget – for det bærer begge veje. Der er således konsekvens i forhold til de unge."
 
Det er fiskerne selv, der via deres lokale fiskeriforening har indstillet fiskere til titlen.

Jurykomiteen har bestået af administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen, Flemming Christensen, direktør i Fiskeriets Arbejdsmiljøråd, Torben Høy, Vest Fisk og René Dandanell, Fiskeri Tidende.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify