Hvide Sande

Boldklubben sætter billetter til salg

Hvis man vil sikre sig en billet til Æ Hawfestfrokost og tilhørende revy, er det på tirsdag, det sker.

"Det er den bedste revy nogensinde," sådan nogenlunde præsenterer instruktør, konferencier og aktør Søren Vejrup Æ Hawfestrevy hvert år.

Revyen 2019 er sikkert ingen undtagelse. Der er heller ikke ændret på, at billetter til revy og hawfestfrokosten kan købes på forhånd i Boldklubben Klittens Klubhus. Billetsalget finder sted fredag den 21. juni klokken 17-18,  "akkompagneret" af pølser og øl klokken fra en time før billetsalget begynder, så folk, der står i kø, kan få ventetiden slået ihjel med lidt godt til gane og mave.

Æ Hawfest begynder tirsdag den 9. juli med lokal fiskebuffet og/eller Tørfisk-koncert, for man kan nemlig godt komme koncerten uden at spise først. Klitdrengene spiller under spisningen. Det er Klittens Borgerforening, der står bag den aften og Boldklubben Klitten alle de øvrige arrangementer.

"Tørfisk og fiskebuffet bliver ved med at samle folk fra hele fjorden rundt. Og det passer til Hvide Sandes maritime miljø," fortæller Mette Møller fra Æ Hawfest-udvalget.

Gurli Gris fra Ramasjang

Onsdag den 10. juli byder familieaften med fællesspisning og underholdning af Gurli Gris, kendt fra tv-kanalen Ramasjang samt Gustav Show. 

"Vi havde Onkel Reje sidste år, og han trak også mange sommerhusejere og turister. Teltet var fyldt," siger Mette Møller, der håber, at Ramasjang-stjernen Gurli Gris vil gøre det samme.

Efter showet får børn og barnlige sjæle mulighed for at hilse på Gurli Gris. De får også mulighed for at møde to-tre kendte maskotter, når der efterfølgende er familiebanko med familie-venlige præmier.

Fodbold og tredje halvleg

Gade- og firmahold dyster om at vinde turneringen torsdag den 11. juli. Flere af holdene møder udklædte i håb om at snuppe præmien for bedste udklædte hold.

Tredje halvleg for spillere, tilskuere og andre interesserede foregår i det lille telt,Havnekroen, hvor De skæve Halse, der har ry for at kunne sætte gang i en festlig stemning.

"Det er en enestående chance for at høre dem. De spillede også som opvarmning, da Big Fat Snake spillede i Hvide Sande, men det er ikke så tit, man har mulighed for at høre dem," fortæller Mette Møller.

En af "de skæve halse" er sanger og guitarist, Thomas Sørensen, til daglig medejer af Esmark.

Fredag den 12. juli byder på rafleturnering samt beerpong i Havnekroen, og derefter spiller Parklife.

Ugens højdepunkt

Hawfestfrokosten og revyen løber af stablen lørdag den 13. juli. Den Syngende Bager fra Voice spiller gode gamle numre af DAD, Smokie og Gasolin sidst på eftermiddagen, inden Allstars tager over om aftenen.

Der er plads til 500 spisende gæster i festteltet ved Boldklubben Klittens baner på Nørregade, hvor alle arrangementer foregår. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify