Hvide Sande

Banko-Carl kommer til Kloster - igen

Styregruppen for Meny Bingo-show håber, at Banko-Carl trækker fulde huse.

Der lagt op til en eftermiddag med gevinster og gode oplevelser, når Carl Preben Juul Christensen – bedre kendt som Banko-Karl - søndag den 29. oktober klokken 15 gæster centret for at styre Meny Bingo-show.

Showet med den 83-årige Banko-Carl er et samarbejde mellem Holmsland Idræts- og Kulturcenter, Holmsland Gymnastik- & Ungdomsforening, Holmsland Sogneforening samt Meny Søndervig.

"Når man spiller bingo med legenden Banko-Carl, så får man altid noget med hjem - om ikke andet så en god oplevelse, men med over 900 gevinster og sidegevinster, så bør chancerne være gode," siger Thomas Hansen, medindehaver af Meny Søndervig og medlem af styregruppen.

"Vi håber på at kunne sælge 800 billeter, så vi kan fylde hallen – ligesom vi gjorde for to år siden, da Banko-Carl senest gæstede byen. Det var faktisk lige ved at blive alt for spændende," erindrer Kjeld Pedersen, der også sidder i styregruppen.

Afviklingen af Meny Bingo-show kræver mange frivillige, men dem har styregruppen ifølge Kjeld Pedersen ikke haft spor svært ved at finde, fremgår det af pressemeddelelsen.

"Sidste gang var en kæmpesucces, og det husker vi alle – også de frivillige," siger han og tilføjer, at det forventede overskud øremærker arrangørerne til andre fælles projekter.

Billetterne, der koster 75 kroner inklusiv seks spilleplader, kan købes hos Meny Søndervig. Bingo-showet begynder klokken 15; dørene åbnes klokken 13.30.

Foto: Banko-Carl sammen med styregruppen foran Holmsland Idræts- og Kulturcenter i Kloster. (PR-foto)

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify