Hvide Sande

Alle stande udsolgt til Hvide Sande Foodfestival

“Smag Vesterhavet” – det bliver der rig mulighed for ved foodfestivalen i Hvide Sande.

Hvide Sande Foodfestival “Smag Vesterhavet” løber af stablen i weekenden den 12. og 13. oktober, men over en måned før var samtlige stande udsolgt, oplyser en glad Lei Iben Ranum Andersen, destinationsmanager ved Holmsland Klit Turistforening.

Det betyder, at der er lagt op til et hav af forskellige smagsoplevelser i Hvide Sande Fiskeauktionshal, når Holmsland Klit Turistforening begge dage klokken 10-16 åbner dørene for en autentisk foodfestival med fokus på havet, havnen og Hvide Sande.

Turistforeningen lægger vægt på, at der hovedsageligt er lokale udstillere på foodfestivalen, samt at det er en weekend for hele familien - det vil sige med børne- og familieaktiviteter.

Der vil således være smag i børnehøjde, hvor børnene med udgangspunkt i de fem grundsmage vil få mulighed for at smage, dufte, føle og blive klogere på, hvordan smagen opleves.

Hvis man har smag for en tur på tegneworkshop med tegninger af lokale og vestjyske fødevarer, tilbydes det af AS Visuals, der står bag malebogs-projektet “Tegn og mal din kommune: Ringkøbing-Skjern”.

Hvide Sande Foodfestival tilbyder også “Musiksmag”, en scene, hvor der i løbet af weekenden præsenteres lokale musikere og talks – ligesom der er fiskeauktion i mini-format.

Interesserede kan også “få en snak på bænken” med gamle kendinge fra Klitten og købe Ywl o æ Klets indbundne jubilæumsbog fra 2018.

Marcus Kruse fortæller om biavl i gamle dage ved udstilliingen “biavl på bedstefars tid”.

I Strikkehjørnet står Inge-Line Madsen, indehaver af Butik Fjordblink i Hvide Sande, på pinde for strikkeglade og andre interesserede under temaet tilbehør til fødevarer. Det vil sige keramik samt strikkede klude og hæklede grydelapper og indkøbsnet.

HVAK huserer i smags- og spiseområdet, hvor de sælger sildeanretninger.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify